o mnie

Jestem absolwentką Wydziału Nauk o Żywności Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu. Tytuł
magistra inżyniera Technologii Żywności i Żywienia Człowieka uzyskałam w 2009 roku, a od 2010 roku skutecznie działam jako specjalista do spraw odżywiania we własnym Gabinecie Dietetycznym
“Per Vita”. Przez 5 lat objęłam swoją opieką ponad 500 zadowolonych pacjentów.

Interesuję się zagadnieniami z zakresu naturalnej suplementacji, ale głównie stawiam na człowieka
i jego pierwotne predyspozycje. Poświęcam odpowiednią ilość czasu każdemu pacjentowi, dzięki czemu w trafny sposób diagnozuję problem i dokładnie dostosowuję zdrowy, smaczny, a przede wszystkim skuteczny plan żywieniowy z uwzględnieniem preferencji smakowych, stylu życia i umiejętności
kulinarnych danego pacjenta.

Podczas dotychczasowej pracy przygotowywałam szereg diet dla dzieci i dorosłych z zakresu:

– zaburzeń łaknienia (otyłość, niedowaga),

– alergii i nietolerancji pokarmowych (celiakia, nietolerancja laktozy, atopowe zapalenie skóry, itp.),

– chorób metabolicznych (cukrzyca, nadciśnienie tętnicze, hiperlipidemia, itp.),

– chorób wątroby, nerek, tarczycy, trzustki, pęcherzyka żółciowego, itp.

 

Prowadziłam ponadto wykłady dla dzieci i młodzieży z zakresu racjonalnego odżywiania.

 Zaufało mi już wiele osób,

dlatego jeśli potrzebujesz świadomej, zdrowej i racjonalnej diety zapraszam do kontaktu ze mną.